Windows 7-de verbetering aan Vensters 10, is Tijd te vervangen

January 7, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Windows 7-de verbetering aan Vensters 10, is Tijd te vervangen

Microsoft ging een verbintenis aan om 10 jaar van productsteun voor Windows 7 te verlenen toen het op 22 Oktober, 2009 werd vrijgegeven. Wanneer deze periode van 10 jaar beëindigt, zal Microsoft Windows 7-steun beëindigen zodat wij onze investering bij het steunen van nieuwere technologieën en grote nieuwe ervaringen kunnen concentreren. Het specifieke eind van steundag voor zal Windows 7 14 Januari, 2020 zijn. Na dat, zullen de technische bijstand en de automatische updates die helpen uw PC beschermen niet meer ter beschikking gesteld worden voor het product. Microsoft adviseert sterk dat u zich aan Vensters 10 ooit vóór Januari 2020 beweegt om een situatie te vermijden waar u de dienst of steun nodig hebt die niet meer beschikbaar zijn.

U kunt blijven Windows 7 gebruiken, maar nadat de steun heeft gebeëindigd, zal uw PC kwetsbaarder aan veiligheidsrisico's en virussen worden. De vensters zullen blijven beginnen en lopen, maar u zult niet meer software-updates, met inbegrip van veiligheidsupdates, van Microsoft ontvangen.

 

Er is geen betere tijd dan nu om met deze migratie te beginnen. Gelukkig, zal uw organisatie niet deze reis naar Vensters 10 moeten alleen nemen. Met een vraag aan ervaren team aan Chuanglong. wij zullen één of andere hulp op dit project aan u doen.